Skip to main content
ALGEMENE VOORWAARDEN

Gebruiksrechten en werkwijze

Gebruiksrechten

Je krijgt de vrije rechten over de foto’s. Je mag deze dus voor eigen gebruik op sociaals, website en publicaties. Bij publicaties is mijn naamsvermelding verplicht.

Werkwijze

Op locatie bespreken we even kort het interieur, zodat ik een beeld heb van het project en de wensen. Ik ga ervanuit dat het interieur fotografie klaar is, zodat we meteen aan de slag kunnen! Ik werk met een IPad die gelinkt is aan mijn camera, zodat je eventueel mee kunt kijken tijdens het shooten. Binnen een tijdsbestek van 2 weken ontvang je een e-mail waarmee je kunt inloggen in je digitale galerij. In deze mail bevindt zich een inlognaam met wachtwoord, zodat je ten alle tijden in kunt loggen. In deze galerij maak je een selectie van je favoriete foto’s, vervolgens ontvang je deze foto’s in high resolutie.

  1. Inspelen op jouw wensen
    Ik luister aandachtig naar jouw wensen en we overleggen welke ruimtes er gefotografeerd mogen worden. Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal achter een ruimte en stel gerichte vragen zodat ik de beleving optimaal kan vastleggen. Mijn foto’s vangen daarom precies dat gevoel dat jij met jouw ontwerp wilt overbrengen. Afhankelijk van jouw wensen kan ik zorgen voor het klantcontact, de planning, de locatie en de styling op locatie.
  2. Samenwerken
    Vanaf het startgesprek tot aan de oplevering van de foto’s zorg ik er voor dat jij betrokken bent en blijft. Tijdens de shoot kun je via mijn Ipad meekijken in de camera en krijg je een preview van de beelden die ik ga vastleggen. Ook krijg je een account om de foto’s in te zien, opmerkingen/feedback toe te voegen en jouw favoriete foto’s te selecteren. Na het kiezen van de foto’s blijft het account met de foto’s voor jou geruime tijd beschikbaar.
  3. Zorgvuldige nabewerking
    Nabewerking is de finetuning van de foto. De kleuren komen zo optimaal tot hun recht en met mijn kritische blik zorg ik ervoor dat alle details met elkaar overeenkomen. Bij de geselecteerde foto’s kijk ik nauwkeurig naar welke kleine dingen verbeterd kunnen worden zodat deze beelden je een bemoedigend gevoel geven. Dit is een zorgvuldig proces waarbij mijn oog voor details goed van past komt.