Skip to main content
STUDIO RENSKE RIETRAE

Interieurfotograaf en interieurontwerper

RENSKE RIETRAE

Ik ben interieurontwerper en fotograaf, vanuit deze unieke combinatie is Studio Renske Rietrae ontstaan.

Mijn aangeboren visueel talent en mijn liefde voor interieur zet ik in om de mooiste interieurs en exterieurs vast te leggen. Ik kom graag op plekken die mij inspireren en geniet ervan als een interieur of exterieur harmonie uitstraalt. Het is daarom voor mij ook een hele eer om dit eindresultaat te vangen in een serie die het hele verhaal verteld.

De basis voor mijn expertise in fotografie is gelegd op de Fotovakschool in Boxtel. Creatief, harmonieus en “naturel”: zo kun je mijn werk het beste omschrijven. Ik maak gebruik van natuurlijk licht en leg ruimtes vast op een manier die nieuwsgierig maakt en aanspreekt. Ik vind het belangrijk dat het beeld rust uitstraalt en de aandacht uitgaat naar wat er op beeld staat. De finishing touch is mijn zorgvuldige aandacht voor de nabewerking en mijn oog voor detail. De sfeer van een ruimte komt zo echt tot leven.

“Erg prettige samenwerking! Bijzondere strakke en nette fotografie. Zij levert zijn werk pas op als zij zelf ook echt tevreden is over het werk.”

BarbaraSmulders
Renske Rietrae
MEER OVER MIJ

Renske Rietrae

Bij interieurfotografie focus ik op de beleving en sfeer in een ruimte. Daarbij is het de kunst om het merk en de stijl van jouw bedrijf optimaal vast te leggen. Vanuit mijn ervaring als interieurontwerper heb ik een eigen visie op interieur en ruimtes. Tijdens het fotograferen kijk ik naar composities, belichting en zichtlijnen die de ingrediënten vormen voor het perfecte plaatje.

Jouw visie samen met mijn unieke perspectief zorgen voor prachtige beelden die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ik fotografeer uiteenlopende interieurs voor projecten en merken voor architecten, interieurontwerpers, magazines, Boutique hotels en woningen.

“Een eigen perspectief op interieur en ruimtes”

Uitgelichte projecten