STUDIO RENSKE RIETRAE

Interieurfotograaf en interieurontwerper

Het is mijn doel om het gevoel van het desbetreffende pand of interieur zo goed mogelijk vast te leggen

 

Omdat ik zelf ontwerp, herken ik het trotse gevoel wanneer een project is afgerond. Iets wat haast niet in woorden te omschrijven valt. Na een intensieve tijd is het voor mij dan ook een hele eer om de beleving en sfeer van jouw ontwerpen tastbaar te mogen maken. Voor authentieke en verrassende beelden is de verbinding met jouw verhaal essentieel.

“Erg prettige samenwerking! Bijzondere strakke en nette fotografie. Zij levert zijn werk pas op als zij zelf ook echt tevreden is over het werk.”

BarbaraSmulders
Renske Rietrae
MEER OVER MIJ

Renske Rietrae

Bij interieurfotografie focus ik op de beleving en sfeer in een ruimte. Daarbij is het de kunst om het merk en de stijl van jouw bedrijf optimaal vast te leggen. Vanuit mijn ervaring als interieurontwerper heb ik een eigen visie op interieur en ruimtes. Tijdens het fotograferen kijk ik naar composities, belichting en zichtlijnen die de ingrediënten vormen voor het perfecte plaatje.

Jouw visie samen met mijn unieke perspectief zorgen voor prachtige beelden die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ik fotografeer uiteenlopende interieurs voor projecten en merken voor architecten, interieurontwerpers, magazines, Boutique hotels en woningen.

“Een eigen perspectief op interieur en ruimtes”

Uitgelichte projecten