Skip to main content
BELEVING & SFEER

Interieurfotografie en exterieurfotografie

INTERIEURFOTOGRAFIE

Bij interieurfotografie focus ik op de beleving en sfeer in een ruimte

Daarbij is het de kunst om het merk en de stijl van jouw bedrijf optimaal vast te leggen. Vanuit mijn ervaring als interieurontwerper heb ik een eigen visie op interieur en ruimtes. Tijdens het fotograferen kijk ik naar composities, belichting en zichtlijnen die de ingrediënten vormen voor het perfecte plaatje.

Jouw visie samen met mijn unieke perspectief zorgen voor prachtige beelden die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ik fotografeer uiteenlopende interieurs voor projecten en merken voor architecten, interieurontwerpers, magazines, Boutique hotels en woningen.

Omdat ik zelf ontwerp, herken ik het trotse gevoel wanneer een project is afgerond. Iets wat haast niet in woorden te omschrijven valt. Na een intensieve tijd is het voor mij dan ook een hele eer om de beleving en sfeer van jouw ontwerpen tastbaar te mogen maken. Voor authentieke en verrassende beelden is de verbinding met jouw verhaal essentieel.

Werkwijze

Inspelen op jouw wensen

Ik luister aandachtig naar jouw wensen en we overleggen welke ruimtes er gefotografeerd mogen worden. Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal achter een ruimte en stel gerichte vragen zodat ik de beleving optimaal kan vastleggen. Mijn foto’s vangen daarom precies dat gevoel dat jij met jouw ontwerp wilt overbrengen. Afhankelijk van jouw wensen kan ik zorgen voor het klantcontact, de planning, de locatie en de styling op locatie.

01

Samenwerken

Vanaf het startgesprek tot aan de oplevering van de foto’s zorg ik er voor dat jij betrokken bent en blijft. Tijdens de shoot kun je via mijn Ipad meekijken in de camera en krijg je een preview van de beelden die ik ga vastleggen. Ook krijg je een account om de foto’s in te zien, opmerkingen/feedback toe te voegen en jouw favoriete foto’s te selecteren. Na het kiezen van de foto’s blijft het account met de foto’s voor jou geruime tijd beschikbaar.

02

Zorgvuldige nabewerking

Nabewerking is de finetuning van de foto. De kleuren komen zo optimaal tot hun recht en met mijn kritische blik zorg ik ervoor dat alle details met elkaar overeenkomen. Bij de geselecteerde foto’s kijk ik nauwkeurig naar welke kleine dingen verbeterd kunnen worden zodat deze beelden je een bemoedigend gevoel geven. Dit is een zorgvuldig proces waarbij mijn oog voor details goed van past komt.

03

IK FOTOGRAFEER MET VERSCHILLENDE PAKKETTEN

Ik heb 3 verschillende pakketten voor interieur/exterieur fotografie

1,5 UUR FOTOGRAFEREN

Pakket S

voor €349,- excl. btw

4 UUR FOTOGRAFEREN

Pakket M

voor €649,- excl. btw

8 UUR FOTOGRAFEREN

Pakket L

voor €1195,- excl. btw

Uitgelichte projecten